söndag 2 november 2008

Söndag idag och åter dags för träning. Hade träningsledigt under fredag och lördag. Ett bra slagträningspass med Sebbe V stod på schemat. Mot slutet körde vi några styrda games. Det är tävling om knappt två veckor. Måste spetsa till slagen och tempot lite, då passar styrda games som handen i handsken. I morgon kl 12 skall vi spela vår uppskjutna stegmatch. Skall bli spännande och se var vi båda står.
Jag har tidigare hänvisat till några videos på YouTube gällande Shawn Moxham och Mike Way. Kollade på dem idag igen och måste säga att jag gillar det Shawn pratar om. Det jag inte håller med honom om är att han inte gillar att man byter grepp under spelet. Känner själv att jag måste göra det beroende på situationen. Annars måste hans synsätt på svingen vara väldigt lätt att anamma om man är nybörjare.
Mike's synsätt är också vägvinnande. men jag tror att du måste ha lite mer naturlig talang om du skall använda dig av hans sätt. Han vill ha handleden lite mer avslappnad och att man använder underarmen mer.
Har även berättat att jag testat att flytta in greppet lite på racketen. Börjar kännas bra nu. lite bättre koll på svingen som då resulterar bättre kontroll på slagen. Det som har varit jobbigt är att anpassa steglängden. Konstigt tycker jag. Man flyttar in greppet några centimeter och plötsligt kommer man fel till bollen hela tiden. Det jag känner är att jag måste stå med fötterna närmare varandra vilket ger mig bättre balans.
ha det så länge.
Ola

1 kommentar:

smith sa...

High restrict slots will also 카지노사이트 generally pay out more often than common ones, so play these in case your bankroll allows