onsdag 19 november 2008

Roligt?

Det viktigste när du spelar squash är att du har roligt. Spelar ingen roll hur stark du är eller hur bra slag du har. Tycker du inte det är kul att spela så kommer du inte att vinna eller nå framgångar. Även om det står 10-10 i femta måste du känna att det här är det roligaste som finns. Du njuter av situationen, därför vågar du vinna. Därför vågar du slå de avgörande slagen. Ta de avgörande besluten. Du gillar känslan av utmaningen i slutet av en tuff match. När kroppen egentligen inte vill längre, antar du utmaningen att pusha dig själv över gränsen för vad du trodde var möjligt.
Jag kommer att ha roligt på banan från och med nu. De kommer att skjutas från alla möjliga situationer. Kommer aldrig mer vänta på "nästa" läge för att det kanske blir bättre. Kommer alltså inte leva som jag lär. Orkar man inte, så orkar man inte.
Idag är det dags för Bokskogen. Sebbe skall hänga på. Går även rykte om att expresståget skall ut och tuffa med oss.

I förrgår var jag och Michelle och beställde ringar till vårt bröllop. Michelle väljer mellan två olika ringar. De är ganska olika i modellen. Den ena har en stor diamant, varav den andra har flera små diamanter som är "nersatta" i ringen. Själv blev det en enkel platt ring. Känns som killens ring är ett ganska enkelt val. Vi har inte stenar och annat i våra ringar, väl?.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Yo! Klart det finns massa val för mannen! Check this out booi! http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/10025.jpg

LÄTT värt och skaffa sig lite bling bling till bröllopet.

Hur gick rundan i bokskogen? blev det 14km? =)

/Bische

Anonym sa...

Du Lucky Luke... ett sätt är att välja något mitt i mellan. D v s inte börja "shota" på allt som rör sig eller mala som en gammal skånsk kvarnmölla. :-)
Nej inget bling bling...

Unknown sa...

Fortsätt skjut!
Kör tills det spricker det är det enda rätta!
Vinner du så vinner du annars förlorar du svårare är det inte.

Ola sa...

helt rätt Draken. Bättre att förlora med vetskapen att man försökt vinna. Kommer som sagt aldrig kunna kämpa ner en motståndare igen. Lika bra att utnyttja det man är bra på och ha roligt samtidigt.

Anonym sa...

Floskeltoppsvarning... "Vinner du så vinner du annars förlorar du..." Jaså!? :-)

Ola sa...

kanske något för Lasse Andrell??

smith sa...

Of course, ImageNet was usually used for object recognition—so the Person category was not often mentioned at technical conferences, nor has it obtained much 우리카지노 public attention