tisdag 21 oktober 2008

Sida-Sida kungen

Tisdag, min lediga dag från jobb. Efter jag lämnat Bosse på hunddagis var det dags att ge sig på dagens huvuduppgift, sätta upp en platt-tv i sovrummet. Resultat: satte den för högt, och bilden blir för mörk när man ligger ner i sängen. Får fixa det någon annan gång.
Sedan var det dags för dagens första träningspass. Drygt 10 min hopprep, 30 min slagträning. Efter det var jag lagom uppvärmd att låta Sebbe Victor utmana mig i sida-sida. Första game kom jag lite för långt bak, och han kunde dra ner volleys i nicken. Gamet till underdogen. Andra game, jag flyttar fram i banan och börjar lobba och variera korta långa. Gamet till mig. Tredje och fjärde game fortsatte i samma stil som andra. Jag får väl damma av Sjösten om jag skall få en ordentlig utmaning, haha. Sedan var det dags för badminton. Även där fick man visa var skåpet skall stå. Jag tog snabbt en stor ledning. Sebbe lyckades dock putsa till siffrorna något. Om det berodde på att vi efter halva setet fick reda på att man använder bakre linjen vid servarna i singel låter jag vara osagt. I början av vårt set kom Bische in. När Sebbe inte kunde/ville lira mer än ett set, fick Bische hoppa in. Tror fortfarande han försöker hitta ut ut badmintondelen på Bellevuestadion.
Dagens andra pass bestod enbart av slagträning, ca 55 min.

I morgon blir det vila. I varje fall fysiskt. Mff skall möta AIK hemma på Stadion, så det blir väl närvkittlande så det räcker. Inte att rekommendera för människor med svagt hjärta. Årets Mff har stått för allt annat än stabilt och lungt spel. Med både Daniel A och Ola T avstängda plus några skador på ordinarie spelare, blir det en orolig dag för mig imorgon. Mycket prestige står på spel, då det finns några stolta AIK:are i min kompiskrets. Mff har kommit igång lite med målskyttet, men de läcker fortfarnade som soll där bak. 3-3 kanske?

Intessanta videos på YouYube: Mike Way basic technique samt Shawmn Moxham basic technique. Lite olika infallsvinklar i det mest elimentära i squash. Tittar man sedan på spelarna de coachar/coachade ser man klart och tydligt hur olika de ställer sig inför sina slag samt hur racketrörelsen skiljer sig mellan spelarna. (Mike var coach för bl.a. J. Power, och Shawn var coach åt D.Palmer).
En match jag rekommenderar er att få tag på och se är Semifinalen i Brittish Open 2004 mellan Palmer-Beachill. Väldigt bra match. Beachill när han var som bäst spelade för ***** snyggt.
Hur som helst. Det var allt för idag.
Fred ut!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken dag som helst är du välkommen att visa upp dina sida-sida kunskaper.

Kanske redan till Stockholm Open får det bli en match....eller innan.

Lycka till imorgon. Det gör inget om ni vinner!

smith sa...

Slotozilla Slot Machine Games & Online Casino Evaluations

Horseshoes, shamrocks, ladybirds and fairies - we love lucky charms! Then take a look at our 카지노사이트 magical slot machines that have put a smile on the face of lots of our gamers